Elektroniktillbehören som alltid saknas

I vårt allt mer elektroniskt fokuserade land så finns det ett problem som alla upplever. Trots att alla har en otrolig mängd kablar hemma i lådorna så saknas alltid precis det man behöver. 

elkablar

Då dessa ofta är dyra  i butik, men går att köpa billigt online, så kan det vara bra att köpa hem ett antal i väntan på att behovet dyker upp.

HDMI-kablar

HDMI-kablar är kabeln man använder för att koppla in till exempel Blu-rayspelare eller spelkonsoler till sin högupplösta TV. Dessa kablarna brukar oftast inte följa med när man köper enheten utan brukar behöva köpas dyrt vid sidan om. Detta är väldigt dumt för oss konsumenter då de egentligen inte behöver kosta allt för mycket.

På butiker online kan man köpa kablar som, speciellt på kortare avstånd, fungerar precis lika bra som de dyrare varianterna.

Mobilladdare

Sedan att USB standardiserades för laddning av mobiler inom EU har det blivit betydligt enklare att hitta en passande mobilladdare men även gjort att fler enheter är i behov av dessa laddare. Allt från bluetooth-högtalare till surfplattor skall nu laddas och bråka om samma kontakter.

På grund av detta kan det vara mycket passande att köpa in extra laddare som man kan förvara både hemma och på jobbet då behovet faller in.

Usb-minnen

Sedan disketternas och dvd-skivornas död har USB-minnen fått tagit över som den universella lagringslösningen. Idag är dessa så billiga att det lätt går att ha ett gäng hemma, redo för användning.