Herrunderkläder

Kläder är för oss ett nödvändigt ont, åtminstone här i kalla norden – vi skulle ju helt enkelt inte kunna springa runt nakna även om någon skulle föredra det. Och då vi nu måste ha kläder, då ska dem ju helst vara bekväma och snygga. Traditionellt har kanske inte herrunderkläder direkt varit så utsatta för utseendegranskning, men nuförtiden finns det som du säkert vet, underkläder i samma prisklasser som en del byxor. 

Strumpor

Bekvämlighet och utseende

Bekvämligheten är givetvis det viktigaste om man ser på saken rationellt. Det är ju inte speciellt skönt att springa omkring med obekväma strumpor, kalsonger eller långkalsonger som irriterar huden så att det kliar förfärligt, eller ger skavsår. Generellt så får man vad man betalar för, även om det givetvis som med allt annat finns kvalitetsprodukter där du får betala en extra slant för märket som står på produkten.

Förutom prismässigt så brukar det dock finnas en skillnad mellan billiga och dyra underkläder. De dyrare består oftast av ett hållbart kvalitetsmaterial som gör att produkten håller längre. Dessutom så finns ofta den viktigaste faktorn där också – bekvämligheten. Passformen är god och materialet är inte bara hållbart – det är också bekvämt. Den sista faktorn blir utseendet, vilket i många fall kan bortses från, men för de extra kronorna så får du också ett plagg som är moderiktigt.