Res till Irland

Är du den typen som gillar att resa? Det finns massor av shoppingresor för dig som är intresserad av det, till exempel så går det busslaster till Ullared med köpsugna människor. Men du kanske är mer den typen som vill åka utomlands och shoppa, ja det finns resor för det också. 

Ireland

Om du varken vill eller är så väldigt intresserad av att handla kläder så kan vi här tipsa om en resa till Irland, där möts du av grönskande landskap, hedar och dramatisk natur vid Cliffs of Moher. Du kanske är mer intresserad av irländsk öl, whisky kultur och mat, då har du kommit helt rätt. Irland har mycket att erbjuda, och med en gruppresa där allt är planerat så kan det inte gå fel. Du i slutet av denna resa, en dag i Dublin för shopping och eget upptäckande av staden, och resan kommer garanterat bli en upplevelse.

Om du bokar en tripp med www.reseshopen.se så ser dom till att allt är fixat för dig, bussar och hotell. Det enda du behöver betala extra för är om du vill gå på något museum som inte anordnas av researrangören. Fem dagar med fyra övernattningar i ett land med spännande historia och bedårande natur.