Tillbehör till mobilen

mobil-telefon

I dag finns det smarta telefoner överallt i vår vardag. Den används flitigt var än vi befinner oss, på bussen, restauranger, ja princip överallt. Det finns ju smartphones som tål väta så det finns säkert de som står i duschen eller när man ligger i badet och surfar eller spelar spel. Kanske lite överdrivet, men vi använder oss mycket av mobila enheter idag.

Designa ditt mobilskal

Att fixa till så att telefonen ser extra snygg ut har blivit allt vanligare och företag som Mobian ser till att du hittar tillbehör till din telefon, kanske ett nytt egendesignat skal till din sprillans nya iPhone 5S. Det där som gör det där lilla extra och att din mobil blir unik. Det är något som blivit populärt att utforma sitt mobilskal precis som man vill ha det, ladda upp en egen bild och lägg till den text du vill. Super enkelt! Möjligheterna är obegränsade och du kan ladda upp något snyggt foto med till exempel en solnedgång och lägga till text med olika typsnitt.

Bättre lurar

Hörlurar

De hörlurar kanske inte passar just dig och den musik du brukar spela. Det kan vara för lite bas och för mycket diskant och det passar inte dig. Då finns det som tur är massor av andra hörlurar som du kan kolla på, vårt tips är att kolla in Pricerunner vilka som passar dig prismässigt och kvalitetsmässigt. Det behöver inte vara så att de dyraste lurarna är dom bästa, men oftast brukar det vara så att de billigaste är oftast av sämre kvalité.

Skydd

Ett viktigt tillbehör till telefonen, i fall du vill att det ska hålla så länge som möjligt, är att skaffa lämpliga skydd. En stadig plastfilm som läggs över displayen ser till att skärmen skyddas från repor. Det minskar också risken för att displayen ska gå sönder om man råkar tappa telefonen i golvet. Är man rädd om baksidan kan man köpa mobilskal som vi talat om ovan. Numera finns det också små börsar där man klickar i telefonen och på andra sidan finns det fack för kreditkort och sedlar. Ett smart sätt att bära runt telefonen i dagens samhälle då det blir allt mer populärt att betala med mobilen. Ett annat skydd som man kan införskaffa är vattentäta mobilpåsar så man riskfritt kan ha med sig telefonen i kanoten eller roddbåten.

Andra tillbehör

Att köpa till extra laddare brukar vara en bra idé, är man ute och flyger och far så kan det vara bra att alltid ha en laddare som ligger i väskan och en som ligger hemma som du använder när du är där. Det finns numera solcellsladdare som laddar din mobil via solens strålar. Billaddare är också bra att införskaffa som ligger i bilen utifall att du behöver ladda medans du åker någonstans.